Az új bölcsőde támogatásról szóló weboldal elérhető az alábbi képre kattintva:
A projekt címe: A Debrecen-Tégláskerti Református Missziói Egyházközség bölcsőde fejlesztése.

pályázat
Skip to content

Felvétel rendje

2024/2025-ös nevelési évben új gyermek jelentkezését már csak várólistán tudjuk fogadni. 2025/2026-os nevelési évre folyamatosan fogadjuk a jelentkezéseket. Előzetes időpont egyeztetés után az intézményben lehet kérni és leadni a jelentkezési lapokat, illetve a hozzá tartozó adatkezelési nyilatkozatot. Az így beadott jelentkezéseket előjegyzésbe vesszük és a 2025/2026 nevelési év jelentkezési eljárása során a beérkezés sorrendjében rögzítjük.

Jelentkezés feltételei:

A város és a környező települések teljes területéről fogjuk fogadni a gyermekeket. A jelentkezés sorrendjét vesszük elsősorban figyelembe. Lelkészi ajánlást nem kérünk.


Költségek:

A köznevelési és a szociális törvényben meghatározott alapellátáson túl mind a két intézményrészben a fenntartóval való megegyezés alapján az alábbi plusz szolgáltatásokat biztosítjuk a családoknak:

  • A csoportok nem kérnek csoportpénzt.
  • Fenntartó biztosítja a törölközőt, ágyneműt, bölcsődében a pelenkázó leterítéséhez használt textil pelenkát és az étkezéshez használt előkét, valamint ezek tisztán tartását is.
  • A fenntartó biztosítja a tisztasági csomagot. (folyékony szappan, szalvéta, papír zsebkendő, wc papír, papírtörlő, fésű, és a fogmosáshoz minden.)
  •  Minden gyermek számára délelőtti foglalkozás keretében: néptánc,valamint hagyományörző népi játszóház, melyben kiemelt tevékenységi terület az agyagozás.

Szintén a fenntartóval való megegyezés alapján az alapellátáson túl nyújtott szolgáltatások havi díja (nyári szünet kivételével):

Bölcsőde

gondozási díj: 25 ezer forint/ hónap

Óvoda

támogatói szerződés keretében 15 ezer forint/ hónap

Ezen tervezett díjak a gazdasági helyzet kedvezőtlen alakulása esetén változhatnak!

 

Nagyné Dézsi Erika Intézményvezető

Letölthető dokumentumok